Rondje Rotterdam “Ome Aad’s Borrelboot cruise”

Eén van de mooiste manieren om Rotterdam te ontdekken is natuurlijk vanaf de Maas, Rotterdam is tenslotte niet voor niets De Maasstad.
Uw vaartocht begint bij het voormalig cruiseschip het ss Rotterdam, waar u ook uw avond kunt afsluiten. Tijdens uw vaartocht over de Maas vaart u o.a.de Skyline tegemoet en met een beetje geluk zwaaien we één van de vele en imposante cruiseschepen uit, welke Rotterdam op dit moment regelmatig aan doen. Of varen we door de diverse gezellige binnenhaventjes die onze stad rijk is. Als u wilt, maken we een tussenstop (of meerdere) bij onze Rotterdamse partners voor een versnapering. En nuttigt u uw diner aan boord of bij het ss Rotterdam? Ook kunnen we een feestelijke afsluiting verzorgen. En of dat nog niet genoeg gezelligheid is, bestaat er bovendien nog de mogelijkheid voor avonturiers om een RIB-adventure aan te gaan!

Ons Rotterdams entertainment zal uw Rondje Rotterdam "Cruise" begeleiden. Zij hebben uiteraard hilarische anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen, cultuur, architectuur, zeehelden en andere Rotterdamse persoonlijkheden. Tevens verzorgen zij typisch Rotterdamse optredens, om er zodoende een onvergetelijke ervaring van te maken.

Het Rondje Rotterdam "Cruise" kan volledig voor u en uw gezelschap op maat worden gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit onze diverse artiesten en horecastops

Niets is te gek voor Rondje Rotterdam! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gezelschap? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.