De Rotterdamse Borreltocht

Wie tijdens een groepsuitje in Rotterdam de spido wil nemen kan beter aan boord stappen op Ome Aad’s borrelboot voor een leuke tour door de havens. De Borrelboot van ome Aa’s is de enige bruine kroeg van Rotterdam en alles is inclusief.

Gezellige kroegmuziek wordt er aan boord gespeeld en als iemand van uw gezelschap Piano speelt kunt u aanschuiven om uw eigen muziek ten gehoren te brengen en met z'n allen mee te zingen.
Op de tafels liggen de echte bruinekroeg kleedjes en natuurlijk serveren wij naast de onze standaard dranken een echte jenever uit Schiedam.

Op en afstappen

De Borrelboot kan op vele plekken aanmeren in Rotterdam, schiedam, vlaardingen Maassluis, Oud Beijerland en Dordrecht. In Rotterdam zijn eel steigers langs de Maaskant te vinden. Geef aan ons door waar u vandaan komt en wij adviseren de beste opstapplek. Komen uw gasten allemaal per auto dan weten wij nog waar uw gasten gratis kunnen parkeren.

Wat heeft de Borrelboot te bieden:

De Borrelboot is een schip van 32 meter lang en 5 meter breed.
Op het voordek vindt je een gezellig ingerichte ruimte met gezellige kachel, banken en hoge tafels met barkrukken. Een echte bruine kroeg waar met gemak 65 mensen de ruimte hebben om te borrelen en een feestje te vieren. In het vooronder is een barretje te vinden waar zo'n 35 mensen lekker kunnen eten aan grote tafels en de bar. Gezien alle dranken altijd all in zijn is er boven en beneden gelegenheid om drankjes te pakken.
Het grote achterdek, dat laag bij het water zit geeft voor een heel intieme sfeer. Het is ruim genoeg voor 75 personen om een borrel te doen of een feestje te bouwen in de zomer.
Wie echt om zich heen wil kijken kan op het bovendek terecht. Er is ruimte voor zo'n 20 personen.
Kortom een gezellige bruine kroeg op het water waar je van een feestje tot gezellig oude verhalen kan ophalen met vrienden. Gegarandeeerd een succes!

Drankenpakket:
Het basis pakket bestaat uit:
witte en rode huiswijn
Oranje boom Pils, Radler, Appel cider
Cola, cola light, sprite, fanta, cassis, Bitterlemon, Tonic, spa rood en blauw.
Jonge jenever

Het Luxe dranken pakket heeft naast het basis pakket ook de volgende dranken:
Witte wijn: Fleurant Trocken,
Bier: Weizen, IPA, Stout,
Icetea regular, icetea green, appelsap, Jus d'orange
Schippers bitter, Oude jenever
Toestlag € 3,- pp voor de gehele groep

Minimum aantal deelnemers:
25 personen

Prijs afvaarten 12:00 - 18:00
1,5 uur € 34,50 pp
2 uur € 36,50 pp
2,5 uur € 41,50
3 uur € 46,50
Afvaart tussen 18:00 en 20:30 in combinatie met eten. Wilt u toch de boot gebruiken voor alleen een borrel dan maken wij een offerte op maat.

Borreltochten die vallen op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 17:30 en 20:30 zijn altijd inclusief eten. Dit kan al vanaf 8,50 p.p. met handgesneden biologische friet met zeeuws stoofvlees!

Prijs afvaart vanaf 20:30
2 uur € 36,50 pp
2,5 uur € 41,50 pp
3 uur € 46.50 pp

Groepskorting
Meer dan 40 pers 7,5 %
Meer dan 50 pers 10%
Meer dan 60 personen 15%

Inclusief
Huur Borrelboot
Basis dranken pakket
bier zoutjes
kaas
worst
bitterballen
BTW

Extra
Hapjes pan gevuld met gehaktballetjes, kipkluifjes en mini-sateetjes 90 stuks € 59,50 p.p.
Luxe Pinxos van LaBru. 24 stuks € 49,50