De Dikke Boterhammen lunch

Met de Borrelboot een mooie tocht door Rotterdam en dan voor de lunch een heerlijke dikke boterhammenlunch. De boterhammen worden gesneden van het Brood van de Bakkerswerkplaats op Katendrecht
De boterhammen worden aangeboden in vlees, kaas en vegetarische varianten. Elke keer weer een verrassing maar met een fantastische smaakervaring. Een culinair hoogtepunt voor de lunch!

De Dikke boterhammen Lunch wordt samengesteld uit diverse brood belegd met:
- ham / kaas / ei / romaine sla
- tonijnsalade / rucola
- truffelsalami / parmigiano / pijnboompitten / rucola
- selderijsalade / oude kaas / zongedroogde tomaat
- kreeftsalade / hollandse garnalen
- geitenkaas / rucola / honing
- Koffie/thee
- melk

Ons Brood komt van de Bakkerswerkplaats.
De Bakkerswerkplaats geeft mensen een kans. Mensen die talenten hebben, maar in een normale werkomgeving niet meekomen. Omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn, even niet de druk van gewoon werk aan kunnen of net iets langzamer werken. In de Bakkerswerkplaats leren zij de finesses van het bakkersambacht.
Bij de bakkerswinkel koop je dus niet alleen brood en heel veel lekkers, je draagt ook bij aan kansen voor dit team van bijzondere bakkers. Kom gerust eens langs in onze winkel!

In januari 2018 zijn zij alweer 3 jaar aan het bakken! De bakkers zijn blij met alle klanten die sociaal inkopen, met hun steun krijgen ze een kans op een nieuwe toekomst. Dat blijkt wel uit de stralende gezichten en de gretigheid om iedere dag nieuwe dingen te leren.

DE LEKKERSTE CROQUET

Het spijt ons natuurlijk dat de lekkerste Kalfscroquetten en garnalencroquetten uit Amsterdam komen! Maar ze zijn te lekker om ze u te onthouden.

De Kalfscroquetten maken sinds 1969 deel uit van het assortiment van Holtkamp. In de loop der jaren zijn ze telkens verfijnd, maar de basis is hetzelfde gebleven. Eind jaren 80 kwamen er de garnalencroquetten bij op verzoek van café Luxembourg in Amsterdam. De garnalencroquet heeft zelfs landelijke bekendheid gekregen. De beroemde Holtkamp-croquetten zijn een origineel Holtkamp-product, maar dat hebben zij niet alleen gedaan. Ze hebben veel te danken aan de smaakadviezen van culinair journalist Johannes van Dam, topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees.

De fijne paneerlaag rond de croquetjes en de volle vulling maakt deze uniek in haar soort en geeft een heel bijzondere smaakbeleving.

Inschepen tussen: 11:00 - 13:00

Minimum aantal deelnemers:
25 personen

Prijs
1,5 uur € 38,50 p.p.
2 uur € 42,50 p.p.
2,5 uur € 47,50 p.p.
3 uur € 52,50 p.p.

Kopje seizoenssoep € 5,00
Holtkampkroketjes € 3,75 per stuk

Groepskorting
Meer dan 40 pers 2,50 pp
Meer dan 50 pers 5,00 pp

Inclusief
Huur Borrelboot
Wijn, bier, fris
Koffie, thee
Melk
Nootjes en zoutjes
Dikke boterhammen
BTW