Dikke boterhammen lunch

Met de Borrelboot een mooie tocht door Rotterdam en dan voor de lunch een heerlijke dikke boterhammenlunch. De boterhammen worden gesneden van het Brood van de Bakkerswerkplaats op Katendrecht
De boterhammen worden aangeboden in vlees, kaas en vegetarische varianten. Elke keer weer een verrassing maar met een fantastische smaakervaring. Een culinair hoogtepunt voor de lunch!

- minimaal 20 personen

Prijs per persoon € 10,50 p.p.
Kopje grootmoeders groentesoep € 5,- p.p.

De bakkerswerkplaats

De Bakkerswerkplaats geeft mensen een kans. Mensen die talenten hebben, maar in een normale werkomgeving niet meekomen. Omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn, even niet de druk van gewoon werk aan kunnen of net iets langzamer werken. In de Bakkerswerkplaats leren zij de finesses van het bakkersambacht.
Bij de bakkerswinkel koop je dus niet alleen brood en heel veel lekkers, je draagt ook bij aan kansen voor dit team van bijzondere bakkers. Kom gerust eens langs in onze winkel!

In januari 2018 zijn zij alweer 3 jaar aan het bakken! De bakkers zijn blij met alle klanten die sociaal inkopen, met hun steun krijgen ze een kans op een nieuwe toekomst. Dat blijkt wel uit de stralende gezichten en de gretigheid om iedere dag nieuwe dingen te leren.

De Dikke boterhammen Lunch wordt samengesteld uit diverse brood belegd met:
- rauwe ham / kaas / ei / rucola
- tonijnsalade / rucola
- rosbief / parmigiano / pijnboompitten / rucola
- komkommersalade
- geitenkaas / rucola
- roomkaas / rucola
- Koffie/thee
- melk

Afhankelijk van de groepsgrootte en seizoen varieren wij het beleg op de boterhammen